keskiviikko 1. elokuuta 2012

Höyrynsulkumuovi asennettu



Olohuoneen ikkunat, seinät villoitettuna


Talossa on taas yksi vaihe takana, kun Hartman-kodin asennus valmistui tänään. Eilen käytiin vastaavan mestarin kanssa läpi Hartmanin asennukset, eikä oikeastaan mitään huomautettavaa ollut. Ja tyytyväisiä itsekin ollaan hommien sujumiseen ja tavaroiden tulemiseen. Villat ja ikkunat ovat paikoillaan. Terassin ovi on asennettu samoin villat ja höyrynsulkumuovi. Ja tähän asennus Hartman Kodin puolelta meillä päättyikin. Ihan mukavaltahan se näyttää, kun ikkunat ovat paikoillaan. Muut ovet korvataan toistaiseksi väliaikaisin ovin ja oikeat ovet asennusporukka tulee asentamaan vielä myöhemmin.

Päätyikkunan ympäryksessä jo höyrynsulkumuovi.

Meille tuli nyt sitten lopulta Skaalan ikkunat, vaikka Alavus-ikkunat oltiin ostettu. Ilmeisesti Hartman oli vaihtanut toimittajaa. Toki oltaisiin saatu myös Alavus-ikkunat, mutta kyllä meille Skaalatkin sitten kelpasivat.

Iltapuuhina isäntä teki eilen apumiehen kanssa vielä toiseen päätyyn paneelien aluslaudoitusta. Eipä sitä paljon yhdessä illassa ehdi. Mutta hienoa se, että meillä on lattiavalukin ollut kuivumassa jo kolmisen viikkoa, kun alkuperäisen suunnitelman mukaan lattianvalupuuhiin piti ryhtymän vasta nyt Hartmanin asennuksien jälkeen!

Makuuhuone/Pesuhuone-nurkkaus


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti