keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Vettä!!

Yksi iso etappi saavutettiin tänään, kun putkimies sai onnistuneesti kytkettyä veden toimimaan!! Kaikki hanat, altaat ja pöntöt on nyt siis myös asennettu ja käyttökelpoisia. Ihanaa!

Muutenkin alkaa kovasti näyttämään jo kodilta. Etenkin sen jälkeen, kun keittiöön asennettiin tasot, niin johan alkoi sormet syyhyämään keittiöhommiin. Kodinkoneista kytkemättä on enää induktiotaso ja uuni, mutta sähkömies lupaili saapua lähipäivinä jatkamaan hommiaan. Nyt nimittäin puuttuu enää pakollisista töistä sähkömiehen töitä ja ilmanvaihdon säätäminen (ja kaikki pöytäkirjat). Toivottavasti nämäkin valmistuvat ensi viikolla, sillä tilasin muuttotarkastuksen sitä seuraavalle viikolle. Sähkömies kyllä tuumasi, että pitäisi meikäläisin valita ja hankkia lamppuja irrallisten johtojen päihin, että hän saa ylipäänsä sähköt kytkettyä. Siitä viisastuneena surffailin eilen jälleen kerran valaisinkuvastoja ja tänään kävin jopa tekemät ensimmäiset hankinnat kaupasta.

Vaatehuoneeseen isäntä asenteli hyllykannattimet ja nyt pitäisi vielä tilata hyllyt. Myös kodinhoitohuoneen ovilistoja on asennettu ja pesuhuoneen ovikin on käsittääkseni työn alla, jotta laatoittaja pääsee viimeistelemään työnsä. Keittiökaappien asennus (puuttuu vielä kaikki kaappien sisältö, ovet ja laatikot) jatkunee vasta ensi viikolla. Mutta jahka tässä nyt loppuviikon listoittelee ja viimeistelee, niin jospa sitä sitten päästettäisiin pikku hiljaa myös siivousjoukot kehiin. Tupa pitäisi nimittäin saada suurin piirtein pölyttömäksi, jotta ilmanvaihtokoneen viittii käynnistää säätöä varten.

Ulko-oven reunat myös siistiytyivät alkuviikosta, kun kökkämies askarteli sinne smyygilaudat. Sopivaa valmiiksi maalattua lautaa löytyi listatalon valikoimista ja siitä syntyi näppärästi smyygit.

Viime postaukseen ei ehtinyt yhtään kuvaa, joten tässä vielä vähän kuvapäivitystä. Ihan kaikkea tapahtunutta ei toki vielä ole kuviin ehditty ikuistamaan.


Keittiöön muovimatosta tehty vesieristys.
Keittiön runkoja asennettu.
Tässä paikoillaan taas jo vähän enemmän.Saumaussotkua kodinhoitohuoneessa.

Siivouskaappi ja vaatekomero. Ulko-ovessa smyygilaudat.

Äskeisen kaapiston vastakkainen kaapisto.

Valkoisella saumattu kylpyhuone. Kuvaushetkellä puuttuu vielä kaikki kalusteet.

Kahden huoneen välinen kynnyslista.

Kaakelin ja parketin välinen eritasolista.1 kommentti:

  1. Kristiina / Deko 13318. huhtikuuta 2013 klo 19.15

    Hyvältä näyttää! Pian pääsette jo muuttohommiin. ;)

    VastaaPoista