maanantai 1. huhtikuuta 2013

Lattiat pinnoitettu

Lankalauantaina saatiin yksi urakka päätökseen, kun viimeisetkin parketit iskettiin lattiaan.


Kyllä ne parketit jossain siellä pahvien alla on :)

Myös listoitukset ovat jonkin verran edistyneet, ja osa huoneista on aivan valmiina. Mutta listojen parissa kuluu kyllä vielä ilta jos toinenkin.


Valmista jalkalistaa (Malerin tumma pähkinä)  ja ovilistaa.

Myös pesutilat ja kodinhoitohuone on nyt vesieristetty ja lattiatkin on laatoitettu. Enää puuttuu alimmat kerrokset seinistä, saumaukset ja silikonit. Nekin olisi tällä viikolla luvassa.


Laatoitettu kodinhoitohuone keittiöstä päin.

Makuuhuoneen kalusteiden asentaja kävi vähän korjailemassa lommoja rungoissa ja toi viimeisenkin huoneen kaapiston ja puuttuvan oven rivan. Samalla toi myös uusia hyllylevyjä, kun vanhoista suurin osa oli väärän kokoisia. Myös viimeisten kalusteiden (keittiö ja khh) asennusta (eri toimittaja) sovittiin tämän viikon lopulle. Sitä ennen pitäisi vielä asentaa keittiön kaappien alle parketin päälle jonkinmoinen vesieristys muovimatosta. Laiska töitään luettelee, mutta kerrottakoon nyt kuitenkin, että meidän töistä jäljellä ovat jo mainittujen lisäksi vielä ainakin saunan alimpien paneeleiden ja lauteiden asennus, kaikki kynnyslistat, ulko-ovien smyygilaudat, vessanpöntöt, suihkut, hanat. Jonkin verran puuttuu vielä kattorasioita ja teknisen tilan sähkötöitä. Ja toki myös putkimiehen työt ilmastoinnin säätöineen päivineen. Pitäisi valita kattolamppuja, pesukone, puuhellan huuva, pesuhuoneen allaskaappisysteemi. Vaatehuoneeseen pitäisi myös kiinnittää hyllyt. Ja toki pitäisi ostaa eteiseen naulakko, vessan peili yms... Mutta ne nyt ehtii myöhemminkin. Asunto irtisanottiin kuun lopussa, joten huhtikuussa olisi tarkoitus päästä muuttamaan, kunhan kaikki menisi hyvin.

Tässä vielä pari kuvaa lattiasta kattoon asti ulottuvista liukuovikomeroistamme, joiden rungoista laitoin jo viimeksi kuvat. Hetikään kaikki liukuovien toimittajat eivät suositelleet näin korkeita (280) komeroita, koska heidän mielestään ne näyttävät rumilta. Itse ollaan kuitenkin ihan tyytyväisiä, että tilasimme täyskorkeat komerot. Kuvat eivät toki kaiken romun ja keskeneräisyyden keskellä nyt oikein ole edukseen, mutta...

Eteisen liukuovet peilaavat kivasti kaiken rojun. (Ovet kirkasta peiliä valkoisella kehyksellä.)

Makuuhuoneen liukuovet.(Valkoista levyä, kirkasta peiliä, kehys valkoinen.)

2 kommenttia:

 1. Näyttää todella hyvältä kokonaisuudessaan, olette onnistuneet.=)

  Saako kysyä, mistä teidän kalusteet tulee?
  Mh, eteinen, mh jne. Kiittää

  T. Mauno

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mauno. Makuuhuoneiden kalusteet tulevat paikalliselta pienemmältä puusepän liikkeeltä. Nimeä en taida tässä kertoa.

  VastaaPoista