maanantai 24. lokakuuta 2011

Asiat etenevät hienosti

Asiat ovat edenneet todella sutjakkaasti. Hartman otti ensimmäisen kerran yhteyttä pari viikkoa luvattua aiemmin ja tänään saatiin tieliittymälupa (joka on edellytyksenä muille luville). Tieliittymäluvassa meni lopulta vain viikko postituksineen! Asiaa ehkä auttoi, että aiemmin syksyllä kun pähkäilimme tonttiasiaa käytiin jo katsastamassa Ely-keskuksen asiantuntijan kanssa mihin meidän tonttivaihtoehdoista saisi tieliittymän.

Tänään oltiin myös ensimmäisessä suunnittelupalaverissa Hartmanilla ja jäi positiivinen olo. Suunnittelija lupasi ensimmäiset luonnokset piirustuksista jo perjantaiksi (vaikka puhelimessa olivat sanoneet, että on mahdotonta ehtiä saamaan rakennuslupaa enää tälle vuodelle). Näillä luonnoksilla haetaan poikkeuslupaa ja rakennuslupaa varten piirustuksia on vähän enemmän aikaa vielä hioa. Muutama ehdotus tuli piirustuksiin lähinnä etuterassin symmetrisyyden, päätyhuoneiden päätyikkunoiden ja kodinhoitohuoneen suhteen.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti hartman kodin rakentaminen sujuu loppuun asti hyvin... katselen tätä blogia mielenkiinnolla... meitä itseä kiinnostaa myös hartman koti... Netissä niistä lukee tosiaan aika paljon negatiivista joten me ollaan vähän kahden vaiheilla mutta tietysti se auttaa jos rakentaminen toimii jollakin niin ei ne sillon ihan huonoja voi olla... Rakennatko itse, vai rakentaako hartman koti talosi... ja saako kysyä missä päin suomea rakennat...? t: Safiirikoti... =)

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiitos mielenkiinnosta. Rakennetaan täällä Pohojammaan pelloolla. Meillä kaikki on tähän asti sujunut ainakin oikein hyvin ja sutjakkaasti Hartmanin puolelta. He rakentavat rungon ja katon ja loput tehdään omin joukoin. Asennusporukalla on projektin onnistumisessa varmasti myös iso merkitys, sillä olen kuullut myös huonoista asennusporukoista.

    VastaaPoista